Skip to content

De succesformule van Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Over ons

Over ons

Bij Fijne Makelaar ben je aan het juiste adres!

Jouw makelaar in Oisterwijk, dat is Fijne Makelaar. Niet zomaar een makelaar, Fijne Makelaar is een Garantiemakelaar. Ben je dus op zoek naar een makelaar in Oisterwijk om jouw woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar in Oisterwijk. Bij Fijne Makelaar in Oisterwijk helpen wij je graag.

Als garantiemakelaar in Oisterwijk geven wij verschillende garanties af. Zo zorgen wij ervoor dat jouw huis wel opvalt, onze presentatiegarantie. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Heb je een korte vraag dan kan dit ook via onze chat. Ook zijn wij aangesloten bij de NVM.

Een makelaar in Oisterwijk zoeken hoeft dus niet ingewikkeld te zijn. Zoals met zoveel dingen moet je weten waar je moet zoeken. Bij Fijne Makelaar ben je in goede handen. Met onze jaren ervaring in de makelaardij, een gemotiveerd team van professionals en onze garanties ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor overige diensten, waarvoor je een makelaar in Oisterwijk zoekt, zijn wij je graag van dienst.

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf januari 2019 tot september 2019

dagen gemiddelde looptijd

vanaf januari 2019 tot september 2019

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf januari 2019 tot september 2019

Ons team Bij Fijne Makelaar helpen wij je graag.

Heidi Nuland

Office manager

Marc Slijper

NVM Register Makelaar & Taxateur

Fijne Makelaar is beoordeeld met een 8,8

Bij Fijne Makelaar staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,8. Benieuwd waarom?